Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (2024)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf: Students of First Grade can keep a track of their preparation level using the Go Math Grade 1 Answer Key Chapter 3 Addition Strategies. By Solving Problems from the Go Math Grade 1 Ch 3 Answers you can enhance your fundamentals both at Chapter Level and Lesson Level. The HMH Go Math Grade 1 Answer Key Chapter 3 Addition Strategies covers questions belonging to Lessons, Assessments, Homework & Practice, Review Tests, etc. You can download the First Grade Go Math Chapter 3 Answer Key and access the preparation material no matter whichever corner you are preparing.

Addition Strategies Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf

To become proficient in the Concepts of Go Math Grade 1 Chapter 3 Addition Strategies all you need to do is be thorough with the concepts and solve the various questions from it. Access the Topicwise HMH Go Math Grade 1 Ch 3 Addition Strategies Solution Key by simply clicking on the direct links available. Enhance your conceptual knowledge taking the help of these quick resources and become a pro in the subject.

Addition Strategies

  • Addition Strategies Show What You Know – Page 128
  • Addition Strategies Vocabulary Builder – Page 129
  • Addition Strategies Game: Ducky Sums – Page 130
  • Addition Strategies Vocabulary Game – Page(130A-130B)

Lesson: 1 Algebra • Add in Any Order

  • Lesson 3.1 Algebra • Add in Any Order – Page(131-136)

Lesson: 2 Count On

  • Lesson 3.2 Count On – Page(137-142)

Lesson: 3 Add Doubles

  • Lesson 3.3 Add Doubles – Page(143-148)

Lesson: 4 Use Doubles to Add

  • Lesson 3.4 Use Doubles to Add -Page(149-154)

Lesson: 5 Doubles Plus 1 and Doubles Minus 1

  • Lesson 3.5 Doubles Plus 1 and Doubles Minus 1 – Page(155-160)

Lesson: 6 Practice the Strategies

  • Lesson 3.6 Practice the Strategies – Page(161-166)

Mid-Chapter Checkpoint

  • Addition Strategies Mid-Chapter Checkpoint – Page 164

Lesson: 7 Add 10 and More

  • Lesson 3.7 Add 10 and More – Page(167-172)

Lesson: 8 Make a 10 to Add

  • Lesson 3.8 Make a 10 to Add – Page(173-178)

Lesson: 9 Use Make a 10 to Add

  • Lesson 3.9 Use Make a 10 to Add – Page(179-184)

Lesson: 10 Algebra • Add 3 Numbers

  • Lesson 3.10 Algebra • Add 3 Numbers – Page(185-190)

Lesson: 11 Algebra • Add 3 Numbers

  • Lesson 3.11 Algebra • Add 3 Numbers – Page(191-196)

Lesson: 12 Problem Solving • Use Addition Strategies

  • Lesson 3.12 Problem Solving • Use Addition Strategies – Page(197-202)
  • Addition Strategies Chapter 3 Review/Test – Page(203-206)

Curious George

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1)
There are 4 fish in the tank. If you doubled the number of fish, how many would there be?

Addition Strategies Show What You Know

Model Addition

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (2) to show each number. Draw the cubes. Write how many in all.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (3)

Answer:

2 + 3 = 5

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (4) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (5) +Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (6) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (7) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (8) =Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (9) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (10) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (11) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (12)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (13)

Therefore, there are 5 in total

Use Symbols to Add
Use the picture. Write the addition sentence.

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (14)

Answer: 2 + 4 = 6

Explanation:

The number of red bugs = 2

The number of green bugs = 4

Total : 2 + 4 = 6

Therefore, the total number of bug pictures are 6.

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (15)

Answer: 4

Explanation:

The number of purple butterflies = 3

The number of orange butterflies = 1

Total butterflies : 3 + 1 = 4

Therefore, there are 4 butterflies

Add in Any Order

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (16) and Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (17) to add. Color to match. Write each sum.

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (18)
1 + 4 = __

Answer:

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (19) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (20) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (21) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (22) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (23) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (24) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (25) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (26) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (27) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (28)

Total : 1 + 4 = 5

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (29)
4 + 1 = ___

Answer:

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (30)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (31)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (32)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (33) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (34) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (35)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (36)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (37)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (38)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (39)

Total : 4 + 1 = 5

Addition Strategies Vocabulary Builder

Visualize It
Write the addends and the sum for the addition sentence

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (40)

Answer:

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (41)

Understand Vocabulary
Use a review word to complete the sentence.

Question 1.
4 and 3 in 4 + 3 = 7 are ___

Answer:

In 4 + 3 = 7 , 4 and 3 are addends.

Question 2.
4 + 3 = 7 is an ___

Answer:

4 + 3 = 7 is an Addition sentence.

Question 3.
4 cubes and 3 cubes are put together to __ the groups.

Answer:

4 cubes and 3 cubes are put together to 7 the groups.

Addition Strategies Game: Ducky Sums

Ducky Sums

Materials
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (42)

Play with a partner.
1. Put your Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (43) on START.
2. Toss the Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (44). Move your Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (45) that number of spaces.
3. Use a Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (46) a Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (47), and a Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (48) to make the spinner. Spin.
4. Add the number you spin and the number your Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (49) is on. Your partner checks the sum.
5. Take turns. The winner is the first person to get to END.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (50)

Addition Strategies Vocabulary Game

Going Places with GOMATH! words

Concentration

Materials
2 sets of word cards
How to Play
Play with a partner.

  1. Mix the cards. Put the cards in rows blank side up.
  2. Turn over two cards.
    • If the words match, keep the pair of cards.
    • If the words do not match, turn the cards blank side up again.
  3. The other player takes a turn.
  4. Find all the pairs. The player with more pairs wins.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (51)

The Write Way

Reflect
Choose one idea. Draw and write about it.
• Mary writes the addition sentence 4 + 5.
Rose writes the addition sentence 5 + 4.
Will they get the same answer? Tell how you know.
• Think about the ways you learned to add. Tell about your favorite way to add. Explain why.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (52)

Lesson 3.1 Algebra • Add in Any Order

Essential Question
What happens if you change the order of the addends when you add?

Listen and Draw

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (53) and Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (54). Color to model the problem. Write the addition sentence.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (55)

Answer:
Addition sentence :
7 + 8 = 15

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (56)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (57)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (58)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (59)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (60)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (61)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (62) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (63)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (64)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (65)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (66)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (67)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (68)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (69)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (70)

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (71)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (72)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (73)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (74)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (75)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (76)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (77)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (78)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (79)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (80)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (81)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (82)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (83)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (84)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (85)

= 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (86) and Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (87). Color to change the order. Write the addition sentence.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (88)

Answer:
Addition sentence ( changing the order ) :
8 + 7 = 15

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (89)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (90)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (91)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (92)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (93)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (94)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (95)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (96) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (97)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (98)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (99)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (100)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (101)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (102)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (103) =

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (104)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (105)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (106)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (107)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (108)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (109)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (110)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (111)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (112)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (113)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (114)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (115)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (116)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (117)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (118)

= 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES

Describe how knowing the fact 7 + 8 helps you find 8 + 7.

Model and Draw

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (119)

Answer:
5 + 6 = 11
Fact : Even after changing the order of addends , the sum is same .

Share and Show MATH BOARD

Add. Change the order of the addends. Add again.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (120)

Answer:
8 + 9 = 17
Addition sentence after changing the order of addends =
9 + 8 = 17

Go Math Workbook Grade 1 Topic 3 Lesson 3.1 Answer Key Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (121)

Answer:
6 + 7 = 1 3
Addition sentence after changing the order of addends =
7 + 6 = 13

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (122)

Answer:
7 + 5 = 12
Addition sentence after changing the order of addends =
5 + 7 = 12

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (123)

Answer:
2 + 8 = 10
Addition sentence after changing the order of addends =
8 + 2 = 10

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (124)

Answer:
9 + 2 = 11
Addition sentence after changing the order of addends =
2 + 9 = 11

Question 6.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (125)

Answer:
8 + 4 = 12
Addition sentence after changing the order of addends =
4 + 8 = 12

On Your Own

MATHEMATICAL PRACTICE
Attend to Precision Add. Change the order of the addends. Add again.

Question 7.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (126)

Answer:
9 + 6 = 15
Addition sentence after changing the order of addends =
6 + 9 = 15

Question 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (127)

Answer: 0 + 6 = 6
Addition sentence after changing the order of addends =
6 + 0 = 6

Question 9.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (128)

Answer:
8 + 3 = 11
Addition sentence after changing the order of addends =
3 + 8 = 11

Question 10.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (129)

Answer:
5 + 9 = 14
Addition sentence after changing the order of addends =
9 + 5 = 14

Question 11.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (130)

Answer:
4 +5 = 9
Addition sentence after changing the order of addends =
5 + 4 = 9

Question 12.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (131)

Answer:
8 + 5 = 13
Addition sentence after changing the order of addends =
5 + 8 = 13

Question 13.
THINK SMARTER
Nina uses the number sentence 3 + 7 = 10 to tell about her toy trucks. What other number sentence could Nina write to tell about her trucks using the same addends?
__ = __ + __

Answer:
Given,
Addition sentence : 3 + 7 = 10
Other Addition sentence : 10 = 7 + 3

Question 14.
GO DEEPER
Explain If Adam knows 4 + 7 = 11, what other addition fact does he know? Write the new fact in the box. Tell how Adam knows the new fact.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (132)
________________________
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
________________________

Answer:
Given ,
Addition sentence = 4 + 7 = 11
Other addition fact : 7 + 5 = 11

Problem Solving • Applications WRITE Math

Write two additional sentences you can use to solve the problem. Write the answer.

Question 15.
Roy sees 4 big fish and 9 small fish. How many fish does Roy see?
__ fish
__ + __ = __
__ + __ = __

Answer: 13

Explanation:
Given,
Number of big fishes = 4
Number of small fishes = 9
Total number of fishes = 4 + 9 = 13
Therefore, Roy sees 13 fishes
Addition sentences:
4 + 9 = 1 3
9 + 3 = 13

Question 16.
THINK SMARTER
Justin has 6 toys. He gets 8 more toys. How many toys does he have now?
__ toys
__ + __ = __
__ + __ = __

Answer: 14

Explanation:
Given,
Justin has 6 toys.
Number of toys he gets more = 8
Total : 6 + 8 = 14
Therefore, the total number of toys = 14
Addition sentences:
6 + 8 = 14
8 + 6 = 14

Question 17.
THINK SMARTER
Anna has two groups of pennies. She has 10 pennies in all. When she changes the order of the addends, the addition sentence is the same. What sentence can Anna write?
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (133)
__ = __ + __

Answer: 5 + 5 = 10

Explanation :
Given,
Anna has 2 groups of pennies and also total number of pennies = 10
The addition sentence can be written with same addends as
5 + 5 = 10

Question 18.
THINK SMARTER
Write the addends in a different order.
3 + 4 = 7
__ + __ = 7

Answer:
4 + 3 = 7

TAKE HOME ACTIVITY
• Ask your child to explain what happens to the sum when you change the order of the addends.

Algebra • Add in Any Order Homework & Practice 3.1

Add. Change the order of the addends. Add again.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (134)

Answer:
7 + 3 =10
3 + 7 = 10

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (135)

Answer:
4 + 7 = 11
7 + 4 = 11

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (136)

Answer:
9 + 8 = 17
8 + 9 = 17

Problem Solving

Write two additional sentences you can use to solve the problem.

Question 4.
Camila has 5 shells. Then she finds 4 more shells. How many shells does she have now?
__ + __ = __
__ + __ = __

Answer: 9

Explanation :
Given that,
The number of shells Camila have = 5
The number of shells she finds more = 4
Total: 5+4= 9
Therefore, the number of shells she have now = 9
Addition sentences :
5 + 4 = 9
4 + 5 = 9

Question 5.
WRITE Math
Use pictures or words to explain how you would use the sum of 13 to show how to add in any order.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (137)

13 can be shown as the sum of 6 and 7
6 + 7 = 13

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (138)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (139)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (140)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (141)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (142)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (143) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (144)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (145)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (146)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (147)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (148)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (149)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (150)

=Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (151)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (152)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (153)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (154)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (155)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (156)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (157)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (158)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (159)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (160)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (161)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (162)

Lesson Check

Question 1.
What is another way to write 7 + 6 = 13?
6 + 7 = __

Answer: 6 + 7 = 13

Grade 1 Go Math Chapter 3 Lesson 1 Answer Key Question 2.
What is another way to write 6 + 8 = 14?
8 + 6 = __

Answer: 8 + 6 = 14

Spiral Review

Question 3.
What is the sum? Write the number.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (163)

Answer: 4 + 3 = 7

Question 4.
How many nests are there? Write the number.
2 nests and 1 more nest __ nests

Answer: 3

Explanation : 2 + 1 = 3
Therefore, the total number of nests = 3

Lesson 3.2 Count On

Essential Question
How do you count on 1, 2, or 3?

Listen

Start at 9. How can you count on to add? Add 1.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (164)

Add 1. 9 + 1 =10
Add 2. 9 + 2 = 11
Add 3. 9 + 3 = 12

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES
Analyze How is counting on 2 like adding 2?

Share and Show MATH BOARD

Circle the greater addend. Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (165) to count on 1, 2, or 3. Write the sum.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (166)

Answer:
Greater addend : 6
6 + 2 = 8

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (167)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (168)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (169)

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (170)

6 + 3 = __

Answer:
Greater addend : 6
6 + 3 = 9

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (171)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (172)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (173)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (174)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Lesson 3.2 Answer Key Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (175)
__ = 1 + 6

Answer:
Greater addend = 6
6 + 1 = 7

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (176)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (177)

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (178)
__ = 7 + 1

Answer:
Greater addend : 7
7 + 1 = 8

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (179)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (180)

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (181)
2 + 7 = __

Answer:
Greater addend = 7
7 + 2 = 9

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (182)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (183)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (184)

Question 6.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (185)
__ = 7 + 3

Answer:
Greater addend : 7
7 + 3 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (186)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (187)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (188)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (189)

On Your Own

MATHEMATICAL PRACTICE
Circle the greater addend. Count on to find the sum.

Question 7.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (190)

Answer:
Greater addend : 9
1 + 9 = 10

Question 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (191)

Answer:
Greater addend : 8
3 + 8 = 11

Question 9.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (192)

Answer:
Greater addend : 8
1 + 8 = 9

Question 10.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (193)

Answer:
Greater addend : 6
1 + 6 = 7

Question 11.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (194)

Answer :
Greater addend : 9
9 + 3 =12

Question 12.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (195)

Answer:
Greater addend : 7
7 + 2 = 9

Question 13.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (196)

Answer:
Greater addend : 6
2 + 6 = 8

Question 14.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (197)

Answer:
Greater addend : 5 + 3 = 8

Question 15.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (198)

Answer:
Greater addend : 7
7 + 1 = 8

Question 16.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (199)

Answer:
Greater addend = 7
3 + 7 =10

Question 17.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (200)

Answer:
Greater addend : 9
9 + 2 = 11

Question 18.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (201)

Answer:
Greater addend : 4
3 + 4 = 7

Question 19.
GO DEEPER
Adam has 6 hats. Molly has 3 hats. They stack all their hats. Then Blake puts 2 more hats on the stack. How many hats are on the stack?
__ + __ = ___ hats
__ + __ = ___ hats

Answer:
6 + 3 = 9
9 + 2 = 11

Question 20.
MATHEMATICAL PRACTICE
Explain Terry added 3 and 7. He got a sum of 9. His answer is not correct. Describe how Terry can find the correct sum.
_______________
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_______________
_______________
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_______________

Answer:
No, he is wrong.
The sum of 3 and 7 is 10
Addition sentence : 3 + 7 = 10
Starts at 7 and counts by 3, means 8, 9, 10
So, the answer is 0.

Problem Solving • Applications WRITE Math

Draw to solve. Write the addition sentence.

Question 21.
THINK SMARTER
Cindy and Joe pick 8 oranges. Then they pick 3 more oranges. How many oranges do they pick?
__ + __ = ___ oranges
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (202)

Answer: 11

Explanation :
Given that,
The number of oranges Cindy and Joe pick = 8
The number of more oranges they pick = 3
Total : 8 + 3 = 11 oranges
Therefore, the number of total oranges = 11

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (203)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (204)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (205)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (206)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (207)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (208)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (209)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (210)+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (211)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (212)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (213)

________________________________________________________________________________________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (214)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (215)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (216)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (217)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (218)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (219)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (220)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (221)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (222)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (223)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (224)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Which three numbers can you use to complete the problem?

Question 22.
THINK SMARTER
Jennifer has __ stamps. She gets __ more stamps. How many stamps does she have now?
__ + __ = __ stamps
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (225)

Answer: 10

Explanation :
Jennifer has 7 stamps
Number of more stamps = 3
Addition sentence :
7 + 3 = 10

Question 23.
THINK SMARTER
Count on from 3. Write the number that shows 2 more in the box below
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (226)

Answer: 5

TAKE HOME ACTIVITY
• Have your child tell you how to count on to find the sum for 6 + 3.

Count On Homework & Practice 3.2

Circle the greater addend. Count on to find the sum.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (227)

Answer:
Greater addend : 8
8 + 2 = 10

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (228)

Answer:
Greater addend : 7
1 + 7 = 8

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (229)

Answer:
Greater addend : 9
3 + 9 = 12

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (230)

Answer:
Greater addend : 5
5 + 3 = 8

Problem Solving

Draw to solve. Write the addition sentence.

Go Math 1 Circle The Greater Addend Count on to Find the Sum Question 5.
Jon eats 6 crackers. Then he eats 3 more crackers. How many crackers does he eat?
__ + __ = __ crackers

Answer: 9

Explanation :
Number of crackers Jon eat = 6
Number of crackers he ate more = 3
Total : 6 + 3 = 9 Crackers
Therefore, Jon ate 9 crackers .

Question 6.
WRITE Math
Use pictures or words to explain how you can find 9 + 3 by counting on.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (231)

Answer:
9 + 3 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (232)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (233)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (234)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (235)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (236)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (237)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (238)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (239)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (240) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (241)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (242)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (243) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (244)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (245)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (246)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (247)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (248)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (249)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (250)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (251)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (252)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (253)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (254)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (255)

Lesson Check

Question 1.
Count on to solve 5 + 2. Write the sum
__

Answer:
5 + 2 = 7

Question 2.
Count on to solve 1 + 9. Write the sum.
__

Answer:
1 + 9 = 10

Spiral Review

Question 3.
What does the model show?
__ + __ = ___

Answer:
3 + 3 = 6

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (256)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (257)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (258) +Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (259)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (260)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (261) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (262)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (263)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (264)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (265)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (266)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (267)

Question 4.
4 ducks swim in the pond. 2 more ducks join them. How many ducks are in the pond now? Complete the model and the number sentence.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (268)
4 + 2 = __

Answer:
4 + 2 = 6

Lesson 3.3 Add Doubles

Essential Question
What are doubles facts?

Listen and Draw

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (269). Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (270) to solve. Write the addition sentence.

__ + __ = __

Answer: 2 + 2 = 4

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (271)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (272) +Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (273)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (274) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (275)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (276)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (277)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (278)

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES
Use Tools Describe how your model shows a doubles fact.

Model and Draw

Why are these double facts?
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (279)

Answer: Answer:

1 + 1 = 2 2 + 2 = 4

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (280) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (281) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (282)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (283) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (284)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (285) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (286)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (287) =Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (288)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (289)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (290)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (291)

Share and Show MATH BOARD

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (292). Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (293) to show your work. Write the sum.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (294)

Answer:
3 + 3 = 6

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (295)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (296)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (297)

+Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (298)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (299)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (300)

_____________________________

=Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (301)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (302)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (303)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (304)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (305)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (306)

Go Math Grade 1 Lesson 3.3 Answer Key Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (307)

Answer: 4 + 4 = 8

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (308)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (309)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (310)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (311)

+Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (312)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (313)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (314)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (315)

___________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (316)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (317)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (318)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (319)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (320)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (321)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (322)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (323)

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (324)

Answer: 5 + 5 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (325)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (326)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (327)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (328)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (329)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (330)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (331)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (332)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (333)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (334)

_______________________________________________

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (335)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (336)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (337)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (338)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (339)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (340)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (341)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (342)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (343)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (344)

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (345)

Answer: 6 + 6 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (346)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (347)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (348)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (349)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (350)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (351)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (352)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (353)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (354)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (355)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (356)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (357)

____________________________________________________________________________

=Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (358)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (359)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (360)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (361)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (362)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (363)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (364)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (365)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (366)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (367)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (368)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (369)

On Your Own

GO DEEPER
Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (370). Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (371) to show your work. Write the sum.

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (372)

Answer: 7 + 7 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (373)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (374)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (375)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (376)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (377)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (378)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (379)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (380)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (381)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (382)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (383)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (384)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (385)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (386)

______________________________________________________________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (387)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (388)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (389)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (390)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (391)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (392)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (393)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (394)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (395)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (396)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (397)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (398)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (399)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (400)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Lesson 3.3 Answer Key Question 6.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (401)

Answer: 8 + 8 = 16

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (402)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (403)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (404)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (405)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (406)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (407)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (408)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (409)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (410)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (411)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (412)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (413)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (414)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (415)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (416)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (417)

________________________________________________________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (418)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (419)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (420)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (421)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (422)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (423)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (424)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (425)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (426)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (427)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (428)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (429)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (430)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (431)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (432)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (433)

Question 7.
MATHEMATICAL PRACTICE
Look for a Pattern Look back at Exercises 1 – 6. Write the fact that would be next in the pattern. Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (434) to show your work.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (435)

Add.

Question 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (436)

Answer: 5 + 5 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (437)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (438)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (439)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (440)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (441) +Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (442)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (443)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (444)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (445)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (446)

________________________________________________________________

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (447)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (448)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (449)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (450)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (451)

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (452)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (453)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (454)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (455)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (456)

Question 9.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (457)

Answer: 7 + 7 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (458)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (459)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (460)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (461)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (462)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (463)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (464)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (465)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (466)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (467)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (468)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (469)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (470)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (471)

______________________________________________________________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (472)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (473)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (474)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (475)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (476)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (477)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (478)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (479)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (480)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (481)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (482)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (483)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (484)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (485)

Algebra Make A Ten to Add Lesson 3.3 Answer Key Question 10.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (486)

Answer: 6 + 6 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (487)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (488)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (489)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (490)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (491)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (492)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (493)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (494)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (495)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (496)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (497)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (498)

____________________________________________________________________________

=Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (499)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (500)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (501)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (502)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (503)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (504)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (505)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (506)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (507)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (508)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (509)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (510)

Question 11.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (511)

Answer: 10 + 10 = 20

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (512)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (513)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (514)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (515)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (516) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (517)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (518)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (519)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (520)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (521) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (522)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (523)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (524)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (525)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (526)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (527)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (528)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (529)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (530)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (531)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (532)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (533)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (534)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (535)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (536) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (537)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (538)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (539)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (540)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (541) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (542)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (543)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (544)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (545)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (546)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (547)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (548)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (549)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (550)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (551)

Question 12.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (552)

Answer: 4 + 4 = 8

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (553)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (554)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (555)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (556)

+Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (557)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (558)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (559)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (560)

___________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (561)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (562)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (563)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (564)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (565)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (566)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (567)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (568)

Question 13.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (569)

Answer: 8 + 8 = 16

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (570)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (571)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (572)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (573)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (574)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (575)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (576)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (577)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (578)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (579)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (580)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (581)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (582)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (583)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (584)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (585)

________________________________________________________________________

= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (586)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (587)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (588)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (589)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (590)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (591)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (592)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (593)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (594)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (595)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (596)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (597)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (598)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (599)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (600)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (601)

Problem Solving • Applications WRITE Math

Write a doubles fact to solve.

Question 14.
THINK SMARTER
Meg and Paul each put 8 apples into a basket. How many apples are in the basket?
__ + ___ = __ apples
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (602)

Answer : 16

Explanation :
The number of apples meg kept in a basket = 8
The number of apples Paul kept in a basket = 8
Total : 8 + 8 = 16 apples
Therefore, total number of apples in the basket = 16

Question 15.
THINK SMARTER
There are 18 people at the party. Some are boys and some are girls. The number of boys is the same as the number of girls.
__ = __ + __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (603)

Answer : 9 + 9 = 18

Explanation :
Given,
Total number of people in the party = 18
Also given , The number of boys is the same as the number of girls.
So, 9 + 9 = 18.

Question 16.
THINK SMARTER
The cubes show a doubles fact. Choose the doubles fact and the sum.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (604)

Answer:
The number sentence with doubles fact = 4 + 4 = 8

TAKE HOME ACTIVITY
• Have your child choose a number from 1 to 10 and use that number in a doubles fact. Repeat with other numbers.

Add Doubles Homework & Practice 3.3

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (605). Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (606) to show your work. Write the sum.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (607)

Answer: 4 + 4 = 8

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (608)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (609)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (610)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (611) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (612)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (613)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (614)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (615)= Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (616)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (617)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (618)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (619)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (620)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (621)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (622)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (623)

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (624)

Answer: 6 + 6 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (625)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (626)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (627)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (628)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (629)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (630) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (631)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (632)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (633)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (634)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (635)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (636) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (637)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (638)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (639)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (640)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (641)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (642)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (643)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (644)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (645)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (646)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (647)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (648)

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (649)

Answer: 3 + 3 = 6

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (650)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (651)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (652) +Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (653)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (654)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (655) =Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (656)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (657)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (658)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (659)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (660)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (661)

Question 4.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (662)

Answer: 8 + 8 = 16

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (663)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (664)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (665)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (666)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (667)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (668)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (669)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (670) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (671)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (672)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (673)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (674)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (675)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (676)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (677)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (678) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (679)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (680)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (681)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (682)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (683) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (684)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (685)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (686)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (687)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (688)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (689)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (690)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (691)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (692)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (693)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (694)

Problem Solving

Write a doubles fact to solve.

Go Math Grade 1 Pdf Lesson 3.3 Eat It or Toss It Answer Key Question 5.
There are 16 crayons in the box. Some are green and some are red. The number of green crayons is the same as the number of red crayons.
__ = __ + __

Answer: 16 = 8 + 8

Explanation:

Given ,
The total number of crayons in the box = 16
Also give, the number of green crayons is the same as the number of red crayons.
Now, By using doubles fact we can write number sentence as:
8 + 8 = 16

Question 6.
WRITE Math
Use pictures or words to explain how you could find the sum of 7 + 7.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (695)

Answer:
7 + 7 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (696)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (697)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (698)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (699)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (700)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (701)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (702) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (703)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (704)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (705)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (706)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (707)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (708)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (709) =

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (710)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (711)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (712)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (713)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (714)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (715)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (716)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (717)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (718)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (719)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (720)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (721)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (722)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (723)

Lesson Check

Question 1.
Write a doubles fact with the sum of 18.
__ + __ = 18

Answer:
A doubles fact with the sum of 18 =
9 + 9 = 18

Question 2.
Write a doubles fact with the sum of 12.
__ + __ = 12

Answer:
A doubles fact with the sum of 12 =
6 + 6 = 12

Spiral Review

Question 3.
What is the sum of 3 and 2? Draw the Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (724). Write the sum.
__+ __ = __

Answer: 5

Explanation:
The sum of 3 and 2 is 5
Number sentence :
3 + 2 = 5

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (725)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (726)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (727) +Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (728)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (729) =Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (730)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (731)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (732)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (733)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (734)

Question 4.
Draw circles to show the numbers. Write the sum.
__ + __ = __

Answer:
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (735)

Lesson 3.4 Use Doubles to Add

Essential Question
How can you use doubles to help you add?

Listen and Draw

Draw to show the problem. Write the number of fish.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (736)

There are __ fish.

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES

Look for Structure How does knowing 3 + 3 help you solve the problem?

Model and Draw

How can a doubles fact help you solve 6 + 7?
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (737)
So, 6 + 7 = __

Answer:
6 + 7 = 13
By using doubles fact ,
13 can be shown as 6 + 6 + 1 = 13

Share and Show MATH BOARD

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (738) to model. Make doubles. Add.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (739)

Answer :
9 + 8 = 17
8 + 8 + 1 = 17
So, 9 + 8 = 17

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (740)

Answer:
5 + 5 + 1 = 11
So, 5 + 6 = 11

On Your Own

MATHEMATICAL PRACTICE
Use a Concrete Model
Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (741). Make doubles. Add.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (742)

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (743)

Answer:
7 + 8 = 15
By using doubles fact ,
7 + 7 + 1 = 15

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (744)

Answer :
5 + 4 = 9
By using doubles fact ,
4 + 4 + 1 = 9

Question 5.
THINK SMARTER
Mandy has the same number of red and yellow leaves. Then she finds one more yellow leaf. There are 17 leaves in all. How many leaves are red? How many leaves are yellow?
__ red leaves __ yellow leaves
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (745)

Answer : 17

Explanation :
Given , the total number of leaves = 17
Also given , Mandy has the same number of red and yellow leaves
And also find another yellow flower
By using doubles plus one effect , we can show addition sentence as :
8 + 8 + 1 = 17
Therefore,
Number of red flowers = 8
Number of yellow flowers = 9.

GO DEEPER
Explain Would you use count on or doubles to solve? Why?

Question 6.
3 + 4
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (746)

Answer: 3 + 3 + 1 = 7
Doubles plus one fact.

Question 7.
3 + 9
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (747)

Answer :
9 and count on 3

Problem Solving • Applications

Question 8.
THINK SMARTER
Use what you know about doubles to complete the Key. Write the missing sums.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (748)

Answer :

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (749)

Question 9.
THINK SMARTER
There are 7 red cubes. There are 8 yellow cubes. How many cubes are there in all? Use a double to add. Write the missing numbers.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (750)

Answer: 15

Explanation:
The number of red cubes = 7
The number of yellow cubes = 8
Total : 7 + 8 = 15
Number sentence with double fact = 7 + 7+ 1 = 15
So, 7 + 8 = 15

TAKE HOME ACTIVITY
• Ask your child to show you how to use what he or she knows about doubles to help solve 6 + 5.

Use Doubles to Add Homework & Practice 3.4

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (751). Make doubles. Add.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (752)

Answer:
5 + 6 = 11
The number sentence with doubles fact =
5 + 5 + 1 = 11

Go Math 1st Grade Chapter 3 Test Algebra Add 3 Addends Lesson 3.4 Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (753)
So, 9 + 8 = __

Answer:
9 + 8 = 17
The number sentence with doubles fact =
8 + 8 + 1 = 17

Use doubles to help you add.

Question 3.
8 + 7 = __
Answer: Doubles plus one fact.

Explanation :
8 + 7 = 15
The number sentence with doubles fact :
7 + 7 + 1 = 15

Question 4.
6 + 5 = __

Answer: Doubles plus one fact.

Explanation :
6 + 5 = 11
The number sentence with doubles plus one fact :
5 + 5 + 1 = 11

Question 5.
7 + 6 = __

Answer: Doubles plus one fact .

Explanation :
7 + 6 = 13
The number sentence with doubles plus one fact :
6 + 6 + 1 = 13

Problem Solving

Solve. Draw or write to explain.

Go Math 1st Grade Lesson 1 Homework 3.4 Question 6.
Bo has 6 toys. Mia has 7 toys. How many toys do they have?
__ toys

Answer: 13

Explanation:
The number of toys Bo have = 6
The number of toys Mia have = 7
Total : 6 +7 = 13
Therefore, the total number of toys they both have = 13

Question 7.
WRITE Math
Draw and label a picture to show how knowing 7 + 7 helps you find 7 + 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (754)

Lesson Check

Question 1.
Use doubles to find the sum of 7 + 8. Write the number sentence.
__ + __ + __ = __
Answer:
The sum of 7 + 8 = 15
The number sentence with doubles plus one fact :
7 + 7 + 1 = 15

Spiral Review

Question 2.
Circle the part you take from the group. Cross it out. Then write the difference.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (755)
8 – 6 = __

Answer:
8 – 6 = 2

Question 3.
There are 7 gray kittens. 2 kittens are black. How many fewer black kittens are there than gray kittens?
Use the bar model to solve. Then write the number sentence.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (756)
__ – __ = __

Answer:
7 – 2 = 5
Therefore, there are 5 fewer black kittens are there than gray kittens.

Lesson 3.5 Doubles Plus 1 and Doubles Minus 1

Essential Question
How can you use what you know about doubles to find other sums?

Listen and Draw

How can you use the doubles fact, 4 + 4, to solve each problem? Draw to show how. Complete the addition sentence.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (757)

Answer :

  1. 4 + 4 + 1 = 9 – Doubles plus one fact
  2. 4 + 4 – 1 = 7 – Doubles minus one fact.

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES

Explain what happens to the doubles fact when you increase one addend by one or decrease one addend by one.

Share and Show MATH BOARD

Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (758) to add. Solve the doubles fact. Then use doubles plus one or doubles minus one. Circle + or − to show how you solved each one.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (759)

Answer:
2 + 2 = 4
2+ 2+ 1 = 5 doubles plus one
2 + 2 – 1 = 3 – doubles minus one.

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (760)

Answer :
3 + 3 = 6
3 + 3 + 1 = 7 – Doubles plus one
3 + 3 – 1 = 5 – Doubles minus one

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (761)

Answer :
4 + 4 = 8
4 + 4 + 1 = 9 – Doubles plus one
4 + 4 – 1 = 7 – Doubles minus one

On Your Own

MATHEMATICAL PRACTICE
Make Connections Add. Write the doubles fact you used to solve the problem.

Question 4.
8 + 9 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (762)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
8 + 9 = 17
The number sentence with doubles plus one fact :
8 + 8 + 1 = 17

Question 5.
2 + 3 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (763)

Answer:
Doubles plus one fact .
Explanation :
2 + 3 = 5
The number sentence with doubles plus one fact :
2 + 2 + 1 = 5

Question 6.
7 + 6 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (764)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
7 + 6 = 13
The number sentence with doubles plus one fact :
6 + 6 + 1 = 15

Question 7.
6 + 5 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (765)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
6 + 5 = 11
The number sentence with doubles plus one fact :
5 + 5 + 1 = 15

Question 8.
3 + 4 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (766)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
3 + 4 = 7
The number sentence with doubles plus one fact :
3 + 3 + 1 = 7

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Question 9.
4 + 5 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (767)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
4 + 5 = 9
The number sentence with doubles plus one fact :
4 + 4 + 1 = 15

Question 10.
THINK SMARTER
Brianna has 6 toy ducks. Ian has the same number of toy ducks and a toy fish. How many toys do Brianna and Ian have?
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (768)

Answer : 13

Explanation :
The number of toy ducks Brianna

THINK SMARTER
Add. Write the doubles plus one fact. Write the doubles minus one fact.

Question 11.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (769)

Answer :
6 + 6 = 12
6 + 6 + 1 = 1 3
6 + 6 – 1 = 11

Problem Solving • Applications

Question 12.
GO DEEPER
Grace wants to write the sums for the doubles plus one and doubles minus one facts. She has started writing sums. Help her find the rest of the sums.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (770)

Question 13.
THINK SMARTER
Choose all the doubles facts that can help you solve 4 + 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (771)

Answer :
9 + 9 = 18 – No
5 + 5 = 10 -Yes
4 + 4 = 8 – Yes

TAKE HOME ACTIVITY
• Have your child explain how to use a doubles fact to solve the doubles plus one fact 4 + 5 and the doubles minus one fact 4 + 3.

Doubles Plus 1 and Doubles Minus 1 Homework & Practice 3.5

Add. Write the doubles fact you used to solve the problem.

Question 1.
8 + 7 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (772)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
8 + 7 = 15
The number sentence with doubles plus one fact :
7 + 7 + 1 = 15

Question 2.
6 + 7 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (773)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
6 + 7 = 13
The number sentence with doubles plus one fact :
6 + 6 + 1 = 13

Question 3.
4 + 3 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (774)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
4 + 3 = 7
The number sentence with doubles plus one fact :
3 + 3 + 1 = 7

Question 4.
2 + 1 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (775)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
2 + 1 = 3
The number sentence with doubles plus one fact :
1 + 1 + 1 = 3

Question 5.
8 + 9 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (776)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
8 + 9 = 17
The number sentence with doubles plus one fact :
8 + 8 + 1 = 17

Question 6.
3 + 2 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (777)

Answer:
Doubles plus one fact .

Explanation :
3 + 2 = 5
The number sentence with doubles plus one fact :
2 + 2 + 1 = 5

Problem Solving

Question 7.
Andy writes an additional fact. One addend is 9. The sum is 17. What is the other addend? Write the additional fact.
__ + ___ = 17

Answer :
9 + 8 = 17
Therefore, other addends = 8

Circle The Greater Addend Go Math Pdf Grade 1 Question 8.
WRITE Math
Use pictures or words to explain how you would use doubles plus one to solve 4 + 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (778)

Answer :
4 + 5 = 9
By using doubles plus one fact ,
4 + 4 + 1 = 9

Lesson Check

Question 1.
Use the picture. Write a doubles plus one-number sentence.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (779)
__ + __ + __

Answer:
The number sentence with double plus one :
2 + 2 + 1 = 5

Question 2.
Which doubles fact helps you solve 8 + 7 = 15? Write the number sentence.
__ + __ + __

Answer:
8 + 7 = 15
The number sentence with doubles plus one fact :
7 + 7 + 1 = 15

Spiral Review

Question 3.
There are 7 large dogs and 2 small dogs. How many dogs are there?
Use ○ to solve. Draw to show your work. Write the number sentence and how many.
__ dogs
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (780)

Answer :
7 + 2 = 9
Therefore, total number of dogs = 9

Question 4.
What is the sum of 2 and 1 more? Draw the Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (781). Write the sum.
__ 2 + 1 = __

Answer : 2 + 1 = 3

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (782)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (783) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (784) = Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (785)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (786)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (787)

Lesson 3.6 Practice the Strategies

Essential Question
What strategies can you use to solve addition fact problems?

Listen and Draw

Think of different addition strategies. Write or draw two ways you can solve 4 + 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (788)

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES
Look for Structure Why is the sum the same when you use different strategies?

Model and Draw

These are the ways you have learned to find sums.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (789)

Share and Show MATH BOARD

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (790)

Answer :
4 + 1 =5
5+ 1 = 6
6+ 1= 7
7 + 1 = 8

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (791)

5+ 2= 7
6 + 2 = 8
7 + 2 = 9
8 + 2 = 10

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (792)

Answer :
6 + 3 = 9
7 + 3 = 10
8 + 3 = 11
9 + 3 = 1 2

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (793)

Answer :
7 + 7 = 14
8 + 8 = 16
9 + 9 =18
10 + 10 = 20

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (794)

Answer :
Doubles plus one :
5 + 5 + 1 = 11
6 + 6 + 1 = 13
Doubles minus one :
7 + 7 – 1 = 15
8 + 8 -1 = 17

On Your Own

MATHEMATICAL PRACTICE
Apply Add. Color doubles facts Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (795). Color count on facts Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (796). Color doubles plus one or doubles minus one facts Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (797).

Question 6.
9 + 9 = __

Answer :
Doubles fact Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (798)
9 + 9 = 18

Question 7.
7 + 1 = __

Answer :

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (799)
7 + 1 = 8

Question 8.
5 + 3 = __

Answer :

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (800)
5 + 3 = 8

Question 9.
2 + 9 = __

Answer :
2 + 9 = 11

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (801)

Question 10.
7 + 3 = __

Answer :
7 + 3 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (802)

Question 11.
7 + 7 = __

Answer :
7 + 7 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (803)

Question 12.
6 + 5 = __

Answer :
6 + 5 = 11

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (804)

Question 13.
2 + 8 = __

Answer :
8 + 2 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (805)

Question 14.
8 + 8 = __

Answer :
8 + 8 = 16

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (806)

Question 15.
8 +9 = __

Answer :
8 + 9 = 17

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (807)

Question 16.
9 + 3 = __

Answer :
9 + 3 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (808)

Question 17.
7 + 8 = __

Answer :
7 + 8 = 15

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (809)

THINK SMARTER
Make a counting on the problem. Write the missing numbers.

Question 18.
__ birds were in a tree. __ more birds flew there. How many birds are in the tree now?
__ birds
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (810)

Answer :
The birds on a tree = 7
The number of birds flew there = 3
Total : 7 + 3 = 10

TAKE HOME ACTIVITY
• Have your child point out a doubles fact, a doubles plus one fact, a doubles minus one fact, and a fact he or she solved by counting on. Have him or her describe how each strategy works.

Practice the Strategies Homework & Practice 3.6

Add. Color doubles facts Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (811). Color count on facts Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (812). Color doubles plus one or doubles minus one facts Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (813).

Question 1.
8 + 8 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (814)

Answer:
8 + 8 = 16

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (815)

Question 2.
8 + 1 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (816)

Answer :
8 + 1 = 9

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (817)

Question 3.
1 + 7 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (818)

Answer :
1 + 7 = 8

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (819)

Question 4.
8 + 3 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (820)

Answer :
8 + 3 = 11

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (821)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Pdf Lesson 6 Homework 3.6 Question 5.
5 +5 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (822)

Answer :
5 + 5 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (823)

Question 6.
8 + 7 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (824)

Answer :
8 + 7 = 15

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (825)

Question 7.
8 + 9 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (826)

Answer :
8 + 9 = 17

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (827)

Question 8.
6 + 3 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (828)

Answer :
6 + 3 = 9

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (829)

Question 9.
6 + 6 = __
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (830)

Answer :
6 + 6 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (831)

Problem Solving

Make a counting on problem. Write the missing numbers.

Question 10.
__ apples are in a bag. __ more apples are put in the bag. How many apples are in the bag now?
__ apples

Answer :
5 apples are in a bag.
2 more apples are put in the bag.
Total number of apples = 5 + 2 = 7

Question 11.
WRITE Math
Use pictures or words to explain a strategy you would use to find 8 + 9.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (832)

Answer :
8 + 9 = 17

Lesson Check

Question 1.
Which strategy would you use to find 2 + 8? Explain how you decided.
_________________________
_________________________

Answer :
Count on.
8 + 2 = 10

Question 2.
What is the sum of 9 + 9? Write the number.
__

Answer: 18
The sum of 9 + 9= 18

Spiral Review

Question 3.
What is the sum of 5 + 2 or 2 + 5? Why is the sum the same?
_________________________
_________________________

Answer: The sum of 5 + 2 or 2 + 5 = 7
The sum is same because

Question 4.
How many flowers are there? Write the number.
3 flowers and 3 more flowers __ flowers

Answer: 6
3 + 3 = 6

Addition Strategies Mid-Chapter Checkpoint

Concepts and Skills

Add. Change the order of the addends. Add again.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (833)

Answer :
4 + 8 = 12

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (834)

Answer :
9 + 7 = 16

Circle the greater addend. Count on to find the sum.

Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (835)

Answer:
Greater addend : 8
1 + 8 = 9

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (836)

Answer:
Greater addend : 7
3 + 7 = 10

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (837)

Answer:
Greater addend : 9
9 + 2 = 11

Question 6.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (838)

Answer :
Greater addend : 6
6 + 3 = 9

Question 7.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (839)

Answer :
Greater addend : 7
7 + 1 = 8

Question 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (840)

Answer :
Greater addend : 8
2 + 8 = 10

Use doubles to help you add.

Question 9.
7 + 8 = __

Answer :
7 + 8 = 15
Doubles fact :
7 + 7 + 1 = 15

Question 10.
6 + 7 = __

Answer :
6 +7 = 13
Doubles fact :
6 + 6 + 1 = 13

Question 11.
9 + 8 = __

Answer :
9 + 8 = 17
Doubles fact :
8 + 8 +1 = 17

Question 12.
THINK SMARTER
Write a count on 1 fact to show a sum of 8. Then write a doubles fact to show a sum of 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (841)

Answer :
Count on fact to show sum of 8 =
7 +1 = 8
Doubles fact plus one = 4+ 4+ 1 = 8

Lesson 3.7 Add 10 and More

Essential Question
How can you use a ten frame to add 10 and some more?

Listen and Draw

What is 10 + 5? Use Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (842) and the ten frame. Model and draw to solve.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (843)

Answer:
10+ 5 = 15

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (844)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (845)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (846)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (847)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (848)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (849)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (850)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (851)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (852)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (853)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (854)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (855)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (856)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (857)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (858)

Math Talk
MATHEMATICAL PRACTICES
Reasoning Explain how your model shows 10 + 5.

Model and Draw
You can use a ten frame to add 10 + 6.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (859)

Share and Show MATH BOARD

Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (860) to show 10. Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (861) to show the other addend. Write the sum.

Question 1.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (862)

Answer:
10 + 3 = 13

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (863)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (864)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (865)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (866)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (867)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (868)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (869)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (870)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (871)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (872)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (873)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (874)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (875)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (876)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (877)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (878)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (879)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (880)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (881)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (882)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (883)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (884)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (885)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (886)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (887)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (888)

Question 2.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (889)

Answer :

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (890)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (891)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (892)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (893)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (894)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (895)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (896)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (897)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (898)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (899)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (900)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (901)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (902)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (903)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (904)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (905)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (906)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (907)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (908)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (909)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (910)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (911)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (912)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (913)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (914)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (915)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (916)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (917)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (918)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (919)

Adding Strategies Topic 3 Lesson 3.7 Answer Key Question 3.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (920)

Answer :
10+ 1 = 11

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (921)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (922)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (923)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (924)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (925)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (926)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (927)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (928)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (929)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (930)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (931)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (932)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (933)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (934)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (935)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (936)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (937)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (938)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (939)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (940)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (941)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (942)

Question 4.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (943)

Answer :
10 + 2 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (944)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (945)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (946)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (947)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (948)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (949)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (950)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (951)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (952)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (953)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (954)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (955)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (956)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (957)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (958)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (959)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (960)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (961)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (962)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (963)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (964)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (965)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (966)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (967)

Question 5.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (968)

Answer :
10+ 4 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (969)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (970)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (971)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (972)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (973)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (974)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (975)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (976)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (977)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (978)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (979)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (980)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (981)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (982)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (983)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (984)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (985)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (986)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (987)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (988)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (989)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (990)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (991)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (992)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (993)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (994)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (995)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (996)

Question 6.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (997)

Answer :
10+ 7 = 17

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (998)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (999)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1000)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1001)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1002)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1003)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1004)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1005)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1006)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1007)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1008)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1009)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1010)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1011)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1012)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1013)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1014)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1015)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1016)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1017)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1018)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1019)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1020)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1021)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1022)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1023)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1024)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1025)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1026)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1027)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1028)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1029)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1030)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1031)

On Your Own

MATHEMATICAL PRACTICE
Represent a Problem
Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1032) to show 10. Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1033) to show the other addend. Write the sum.

Question 7.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1034)

Answer:
10 + 8 = 18

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1035)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1036)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1037)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1038)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1039)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1040)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1041)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1042)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1043)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1044) +

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1045)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1046)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1047)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1048)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1049)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1050)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1051)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1052) =

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1053)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1054)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1055)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1056)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1057)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1058)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1059)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1060)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1061)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1062)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1063)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1064)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1065)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1066)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1067)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1068)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1069)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1070)

Question 8.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1071)

Answer:
10 + 2 = 12

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1072)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1073)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1074)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1075)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1076)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1077)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1078)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1079)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1080)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1081) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1082)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1083) =

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1084)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1085)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1086)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1087)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1088)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1089)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1090)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1091)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1092)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1093)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1094)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1095)

Question 9.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1096)

Answer:
10 + 6 = 16

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1097)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1098)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1099)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1100)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1101) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1102)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1103)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1104)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1105)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1106) =

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1107)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1108)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1109)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1110)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1111) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1112)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1113)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1114)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1115)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1116)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1117)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1118)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1119)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1120)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1121)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1122)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1123)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1124)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1125)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1126)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1127)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1128)

Question 10.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1129)

Answer:
10+9 = 19

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1130)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1131)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1132)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1133)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1134) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1135)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1136)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1137)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1138)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1139)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1140)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1141)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1142)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1143)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1144) + Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1145)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1146)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1147)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1148)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1149)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1150)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1151)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1152)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1153)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1154)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1155)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1156)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1157)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1158)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1159)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1160)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1161)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1162)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1163)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1164)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1165)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1166)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1167)

Add.

Go Math Grade 1 Chapter 3 Review Test Question 11.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1168)

Answer:
10+ 1 = 11

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1169)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1170)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1171)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1172) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1173) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1174)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1175)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1176)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1177)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1178)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1179) +

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1180)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1181)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1182)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1183)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1184)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1185)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1186)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1187)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1188)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1189)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1190)

Question 12.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1191)

Answer :
4 + 10 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1192)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1193)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1194)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1195) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1196)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1197)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1198)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1199)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1200)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1201)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1202)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1203)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1204) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1205)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1206)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1207)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1208)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1209)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1210)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1211)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1212)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1213)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1214)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1215)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1216)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1217)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1218)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1219)

Question 13.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1220)

Answer :
5 + 10 = 15

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1221)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1222)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1223)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1224)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1225) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1226)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1227)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1228)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1229)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1230)

+ Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1231)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1232)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1233)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1234) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1235)

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1236)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1237)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1238)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1239)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1240)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1241)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1242)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1243)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1244)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1245)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1246)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1247)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1248)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1249)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1250)

Question 14.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1251)

Answer :
10 + 3 = 13

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1252)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1253)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1254)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1255) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1256) Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1257)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1258)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1259)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1260)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1261)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1262)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1263)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1264) +

=

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1265)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1266)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1267)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1268)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1269)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1270)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1271)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1272)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1273)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1274)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1275)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1276)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1277)

Question 15.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1278)

0 + 10 = 10

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1279)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1280)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1281)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1282)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1283)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1284)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1285)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1286)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1287)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1288)

Question 16.
THINK SMARTER
Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1289) to show 10. Draw Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1290) to show the missing addend. Write the missing addend.
Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1291)

Answer:
10+ 4 = 14

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1292)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1293)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1294)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1295)Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1296)

Go Math Grade 1 Chapter 3 Answer Key Pdf Addition Strategies (1297)